Coşul meu
Contul meu

Ecovital Excellence Ser Superactiv cu Vitamina C 30 ml


Producator: Ecovital Professional

Cod produs: RO36

Preţ:  78,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Ecovital Excellence Ser Superactiv cu Vitamina C 30 ml

Aplicarea topica de polifenoli ,antociani, resveratrol si vitamina C in concentratii mari si de melatonina in aceasta asociere constituie un tratament ideal pentru diferite afectiuni ale pielii cum ar fi keratozele actinice sau degradarea pielii sub influenta radiatiilor UV. Analiza facuta cu rezonanta moleculara a demonstrat efectul antiaging al complexului de vitamina C acida, de melatonina, resveratrol si extract de struguri rosii.

Introducerea suplimentara de extract de orez cu actiune antioxidanta mai mare decat a resveratrolului se adreseaza in mod specific, fenomenelor de imbatranire cutanata, ajuta la descresterea senescentei asociate beta galactosidazei, la cresterea protectiei pielii prin reducerea oxidarii DNA, la stimularea cresterii metabolice ce asigura longevitatea celulara. Activand enzimele noastre SIRT 1, fiind un compus STAC (SIRTUIN ACTIVATING COMPOUND) extractul de orez este un nou antiaging, compus ce induce crestere metabolica prin restrictii calorice CR diminuand degradarile enzimatice si aparitia cytokinelor inflamatorii ce ar modifica integritatea pielii (colagenul, elastina, acidul DNA).

Vitamina C stimuleaza sinteza de colagen, proteina ce scade cu varsta si are un rol important in mentinerea elasticitatii pielii in diminuarea aparitiei ridurilor. Folosirea cremei cu colagen, elastina in linia antiage aduce un efect suplimentar de mentinere a calitatii fibrelor si prin aport exogen, alaturi de serul cu vitamina C care stimuleaza neocollageneza. Pentru a realiza tratamentul complet se aplica dupa serul cu acid ascorbic crema restructuranta cu celule stem si crema cu colagen.

S-a constatat ca vitamina C penetreaza la un ph acid 2,8. Produsul poate fi folosit de toate tipurile de piele, protejeaza pielea, respectiv DNA de atacul radicalilor liberi ce produc modificari la nivelul mitochondrial, cauzand functionarea defectuoasa la nivel celular si implicit imbatranirea pielii.

Se aplica cu degetele cca 12 picaturi pe fata si alte 2 picaturi pe gat si decolteu, facand miscari circulare. Se spala degetele cu multa apa pentru a evita oxidarea vitaminei C in zona cuticulelor de la degete. Dupa circa 10 minute se aplica crema restructuranta cu celule stem si se lasa sa actioneze peste noapte.