Coşul meu
Contul meu

Ecovital Excellence Ser Depigmentant Anticearcan cu Arbutina 30 ml


Producator: Ecovital Professional

Cod produs: RO104

Preţ:  78,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Ecovital Excellence Ser Depigmentant Anticearcan cu Arbutina 30 ml

Complexul de albire format din alpha arbutin, resveratrol, melatonin, extract de struguri, acid ascorbic, intervine in procesul de melanogeneza care poate fi alterat in regiunea periorbiculara independent de procesul normal de imbatranire. Extractul de ALBIZIA JULIBRISSIN arborele de matase persian reduce semnele oboselii: cearcanele, pungile palpebrale, protejeaza si repara pielea zonei alterata de fenomenele de glicare.

Asigura protectia si repararea structurilor proteice afectate de glicare prin sustinerea sistemului de detoxifiere (glyoxalase si proteasome). Extractul mentine viabilitatea mecanica celulara, energia optima de producere a sa, integritatea microvasculara limitand acumularea de lipofuscina. Totodata poate rebalansa producerea de melatonina prin glicarea fibroblastilor obositi. Complexul de albire mentionat inhiba tyrosinasa si moduleaza producerea de alpha MSH, ACTH, prostaglandine, estrogen, TNF alpha si alte cytokine ce joaca un rol important in melanogeneza.

Produsul in asociere cu crema cu efect tip botox, precum si cu crema cu celule stem actioneaza impotriva ridurilor, al proceselor inflamatorii, foto aging, hiperpigmentarilor,  etc. Se foloseste inainte si dupa procedurile invazive: laser, peeling pentru prevenirea fenomenelor inflamatorii dar si al hiperpigmentarilor datorate altor diverse cauze.

Modul de folosire: se aplica cate 1,2 picaturi pe pleoape si in zona cu cearcane masand pentru penetrare. Pentru tratamentul petelor se aplica ulterior crema restructuranta.