Coşul meu
Contul meu

Ecovital Excellence Crema Restructuranta cu Celule Stem 50 ml


Producator: Ecovital Professional

Cod produs: RO74

Preţ:  78,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Ecovital Excellence Crema Restructuranta cu Celule Stem 50 ml

Crema cu celule stem este un produs antiage testat clinic ce intervine in fenomenele reparatorii atat dupa transplantul de celule stem autologe cat si dupa peelinguri chimice sau injectii cu botox. Asocierea principiilor active antioxidante, nutritive, restructurante cu celulele stem din Malus Domestica sub forma de nanoemulsie ajuta la vindecarea ranilor, arsurilor produse de soare, a modificarilor ce apar dupa lasere, peelinguri, transplant de tesut adipos imbogatit cu celule stem autologe, injectii cu botox sau chiar in cazuri de imbatranire prematura.

Produsul contine melatonina, resveratrol, extract de struguri rosii, hyaluronat de sodiu, natrium ascorbil phosphat, hexanoilhexapeptide 3, norleucine acetate, coenzima Q10, matrixil synthe 6, vitamina E, aminoacizi din arborele de matase, retinyl palmitate, celule stem vegetale. Aceste substante active intervin in modularea raspunsului imun prin stimularea fibroblastilor angrenati in sinteza de colagen si in sinteza altor proteine. Produsul aplicat in modul corect conduce la: intarzierea senescentei fibroblastilor, protectia impotriva stressului oxidativ, repararea DNA. E

fectul de reducere a ridurilor din jurul ochilor prin reducerea vizibila a adancimii acestora sub influenta celulelor stem vegetale introduse intr-o crema a fost demonstrata pe un numar de persoane cu varste intre 35-70 de ani. Toate aceste studii precum si cercetarile facute pe celulele stem autologe extrase din tesutul adipos adult uman au condus la realizarea liniei EXCELLENCE D’ECOVITAL ca o linie antiage in care celulele stem vegetale prezente in extractul liposomal de MALUS DOMESTICA protejeaza longevitatea celulelor stem din piele si a celor transplantate din tesutul adipos adult, intarzie senescenta celulelor esentiale, combate efectele de imbatranire cronologica, conserva aspectul tanar si vitalitatea pielii.

Asocierea acestor celule stem, cu antioxidanti, vitamine, peptide, actioneaza ca un regulator al sistemului imunitar la nivelul pielii. Produsul este un antioxidant si anti-inflamator local cu efecte vizibile de vindecare a ranilor, de diminuare a ridurilor, fiind folosit si de chirurgii plasticieni chiar imediat dupa interventiile chirurgicale. Prezenta coenzimei Q10 intervine in mecanismele energetice la nivel celular,iar peptidele din peelingul biomimetic actioneaza in timpul noptii asupra reinoirii celulare prin stimularea procesului de descuamare, ceea ce aduce pielii un plus de stralucire si un aspect tanar, catifelat, reduce vizibil ridurile, pigmentarile, activeaza regenerarea celulara.

Crema restructuranta cu celule stem nu este un produs hidratant dar prin complexul de substante active, semnalele ce se transmit receptorilor locali determina o reglare a continutului de apa din interior. Fiind un regulator al sistemului imun aceasta crema aplicata cu cele doua produse de curatire cu un ph scazut si superactive serum C permite stimularea functiilor reparatorii in cazurile de expuneri UV, al arsurilor, in vindecarea ranilor si a modificarilor ce apar dupa diferite proceduri estetice.

Dupa aplicarea acestor produse cu ph acid si a cremei restructurante, vitaminizante functiile celulare la nivel epidermic sunt activate, propriile celule stem existente in epiderma sub influenta produselor isi dezvolta efectele locale iar celulele stem transplantate isi prelungesc eficacitatea si longevitatea. Folosirea dupa transplant autolog a oxigenului administrat intra-venos prelungeste timpul de aplicare al unui nou transplant de celule stem chiar la peste 2-7 ani, iar folosirea acestor produse in cazul tenurilor mature conserva aspectul tanar, luminos catifelat al pielii.