Coşul meu
Contul meu

DermaSel Med Sare de baie revitalizanta (Rodie, Mentol, Tei) 400 g


Producator: DermaSel

Cod produs: FP910840

Preţ:  26,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

DermaSel Med - Sare de baie revitalizanta (Rodie, Mentol, Tei) 400 g

DermaSel Med are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. Factorii externi, cum ar fi conditiile de stres, efortul sau capriciile vremii, ne afecteaza in mod direct,epuizandu-ne si lasandu-ne fara vlaga. Suplimentul de baie revitalizant, creat special pentru aplicare in combinatie cu sarea minerala originala de la Marea Moarta, ce contine agenti naturali activi, cu rol tonic, efect stimulant, ce se regaseste in aceasta baie compusa din elemente cu rol de ingrijire si revigorare.

Sarurile de la Marea Moarta in forma cristalina si naturala, pastreaza umiditatea celulara si prin compozitia sa minerala naturala, tonifica pielea, redandu-i fermitatea atat de necesara. In plus, sarea de baie revitalizanta contine un supliment special cu componente naturale, cum ar fi fortifiantul extract de Rodie, invioratorul Mentol si ulei esential dulce de Tei. O baie invioratoare si stimulanta de care beneficiaza trupul si sufletul Dvs! Produs testat dermatologic.

Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditivi speciali cu ulei de masline

Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox. 37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie ZEN, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.