Coşul meu
Contul meu

California Tan Cypher Platinum Tan Extender Step 3 Lotiune de bronzat 15 ml


Producator: California Tan

Cod produs: 1185

Preţ:  16,74 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

California Tan Cypher Platinum Tan Extender Step 3 - 15 ml

Cypher Platinum Tan Extender Step 3, pentru un bronz rafinat si o frumusete ce sfideaza varsta. Agentii de bronzare confera o culoare instanta pentru un bronz inchis, sexy si dramatic. Hidrateaza si calmeaza pielea moale si supla. Obtineti o piele superba si rafinata. Ajuta la protejarea elastinei și sustine producerea de colagen.

Colectia Cypher reprezinta o adevărată descoperire în tehnologia bronzării, maximizând poteţialul de bronzare a pielii prin descifrarea codului de producere a melaninei.

Complex de îngrijire a celulelor şi de reîntinerire, complex de fermitate a pielii, autobronzanţi naturali, antioxidanţi puternici, complex de îngrijire a tenului, de estompare a liniilor fine şi a ridurilor, extract de nuci negre, extract de caramel, extract de morcovi. Această colecţie are cele mai avansate tehnologii de bronzare.

Inspirat de stilul de viaţă însorit al statului de aur, California Tan are o reputaţie de renume mondial şi este cunoscut ca un brand sinonim cu tehnologia de bronzare de ultimă oră şi cu efectele pozitive ale soarelui.

California Tan utilizează o experienţă unică în 3 paşi, care poate fi personalizată pentru a oferi îngrijire pielii şi un bronz intens.