Coşul meu
Contul meu

California Tan Cypher Platinum Black Activator bronzare Step2 200 ml


Producator: California Tan

Cod produs: 0159

Preţ:  597,19 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

California Tan Cypher Platinum Black Activator bronzare Step 2 - 200 ml

Bucura-te de un bronz rafinat si o frumusețe ce sfideaza varsta cu California Tan Cypher Platinum Black Pasul 2. Agentii de bronzare Quinquagesimus & ColorCatalyst Complex confera o culoare instanta și amânată pentru un bronz inchis, sexy si dramatic.

Obțineti o piele superba, rafinata prin abordarea celor 7 semne de imbatranire cu Platinum Complex. Ajuta la protejarea elastinei și susține producerea de colagen cu Cell Speak Complex. CuO2 și TRF combina ingredientele bogate pentru a optimiza rezultatele unui bronz inchis la culoare.

Colectia Cypher reprezinta o adevărată descoperire în tehnologia bronzării, maximizând poteţialul de bronzare a pielii prin descifrarea codului de producere a melaninei.

Complex de îngrijire a celulelor şi de reîntinerire, complex de fermitate a pielii, autobronzanţi naturali, antioxidanţi puternici, complex de îngrijire a tenului, de estompare a liniilor fine şi a ridurilor, extract de nuci negre, extract de caramel, extract de morcovi. Această colecţie are cele mai avansate tehnologii de bronzare.

Inspirat de stilul de viaţă însorit al statului de aur, California Tan are o reputaţie de renume mondial şi este cunoscut ca un brand sinonim cu tehnologia de bronzare de ultimă oră şi cu efectele pozitive ale soarelui.

California Tan utilizează o experienţă unică în 3 paşi, care poate fi personalizată pentru a oferi îngrijire pielii şi un bronz intens.