Coşul meu
Contul meu

California Tan Cypher Face HiLite Bronzer Lotiune faciala 30 ml


Producator: California Tan

Cod produs: 0126

Preţ:  184,68 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

California Tan Cypher Face HiLite Bronzer Lotiune faciala - 30 ml

Lotiunea Cypher HiLite Bronzer imita pielea si are capacitatea de a produce melanina foarte rapid, cu un bronz inchis. Optimizat pentru un bronz rafinat si o frumusete ce sfideaza varsta. Ofera o culoare frumos bronzata si accentueaza usor trasaturile faciale.

Colectia Cypher reprezinta o adevărată descoperire în tehnologia bronzării, maximizând poteţialul de bronzare a pielii prin descifrarea codului de producere a melaninei.

Complex de îngrijire a celulelor şi de reîntinerire, complex de fermitate a pielii, autobronzanţi naturali, antioxidanţi puternici, complex de îngrijire a tenului, de estompare a liniilor fine şi a ridurilor, extract de nuci negre, extract de caramel, extract de morcovi. Această colecţie are cele mai avansate tehnologii de bronzare.

Inspirat de stilul de viaţă însorit al statului de aur, California Tan are o reputaţie de renume mondial şi este cunoscut ca un brand sinonim cu tehnologia de bronzare de ultimă oră şi cu efectele pozitive ale soarelui.

California Tan utilizează o experienţă unică în 3 paşi, care poate fi personalizată pentru a oferi îngrijire pielii şi un bronz intens.