Coşul meu
Contul meu

California Tan ComplexION Bronzer Step 2 Lotiune de bronzat 200 ml


Producator: California Tan

Cod produs: 0167

Preţ:  563,75 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

California Tan ComplexION Bronzer Step 2 Lotiune de bronzat 200 ml

O formula pentru corectarea complexelor, o colectie de lux, bogata si sofisticata de tehnologii de bronzare formulata pentru a oferi o culoare inchisa mai rapida, mai intensa si de lunga durata. Ofera un bronz bogat si chiar o stralucire naturala.

Complex pentru corectarea tenului ce ajuta la imbunatatirea tonusului pielii prin furnizarea de flexibilitate sporita și elasticitate. Obtineti o culoare sofisticata, intensa si de lunga durata. Intinereste celulele pielii si ofera pielii oxigen pentru a ajuta la reducerea liniilor fine si a ridurilor.

Combina ingredientele bogate pentru a optimiza rezultatele unui bronz de culoare inchisa. Rasfatati-va pielea cu hidratare extrema cu extract de casmir pentru o stralucire opulenta si uniforma.

Inspirat de stilul de viaţă însorit al statului de aur, California Tan are o reputaţie de renume mondial şi este cunoscut ca un brand sinonim cu tehnologia de bronzare de ultimă oră şi cu efectele pozitive ale soarelui.

California Tan utilizează o experienţă unică în 3 paşi, care poate fi personalizată pentru a oferi îngrijire pielii şi un bronz intens.