Coşul meu
Contul meu

Bruno Vassari Sun Defense Autobronzant Facial The Face Instant Bronzer 50 ml


Producator: Bruno Vassari

Cod produs: A4057

Preţ:  86,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Bruno Vassari Sun Defense Autobronzant Facial The Face Instant Bronzer 50 ml

Autobronzant pentru fata, sub forma unui gel cu textura usoara, usor de aplicat si de absorbit. In plus de DHA, contine erituloza, un zahar natural care lucreaza impreuna cu DHA crescand eficienta in intensitatea culorii si de asemenea durata bronzului, pentru ca reactioneaza mai lent cu aminoacizii din stratul cornos. Rezultatul este o nuanta naturala de durata, care dispare treptat, fara sa lase pete.

Cum sa aplicam un autobronzant pentru a obtine un rezultat uimitor? Pentru a obtine un rezultat perfect si uniform, este foarte important sa pregatim pielea inainte sa aplicam autobronzantul.

  • 1. In primul rand, exfolierea este necesara pentru a indeparta celulele moarte de pe suprafata pileii, pentru ca ar putea lasa pete mai inchise la culoare 
  •  2. Apoi, puteti aplica produsul pe toata fata si/sau corpul. Trebuie sa evitati contactul cu sprancenele si parul, pentru ca altefl va avea loc aceeasi oxidare, dar nu cu rezultate pozitive. 
  • 3. Spalati mainile si unghiile imediat dupa aplicare. Asteptati cateva minute inainte de a va imbraca, in cazul in care folositi fibre naturale. Reaplicati pentru obtinerea bronzului dorit si pentru a mentine culoarea o data la 3 zile.