Coşul meu
Contul meu

Bruno Vassari Cell Active - Eye Concentrate 15 ml


Producator: Bruno Vassari

Cod produs: BV0262

Preţ:  156,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Cell Active - Eye Concentrate 15 ml

Crema destinata conturului ochilor cu celule stem vegetale care stimuleaza fermitatea tesutului, reface densitatea pielii si are un efect anti-imbatranire global. De asemenea, contine activi ce actioneaza impotriva cearcanelor si pungilor de sub ochi. Da un look tineresc.

 

Contine:

 

1. Celule stem din arborele de sequoia

2. Celule stem din floarea de vita-de-vie

3. Glucozil hesperidina: pielea din jurul ochilor este zona cu cea mai lenta circulatie a sangelui din cauza sensibilitatii sale crescute. Acest activ faciliteaza circulatia sangelui prin dilatarea capilara. Prin urmare, sangele poate circula usor ceea ce face ca cearcanele sa dispara.

4. Haloxil: cearcanele apar unde este o circulatie slaba a sangelui in jurul ochilor sau o acumulare de sange in zona. Acest activ foloseste enzime naturale pentru a evita acumularea sau risipirea sangelui.

5. Matrixil: stimuleaza secretia de colagen a fibroblastilor, astfel stimuland formarea de colagen III.

6. Lasilium: hidratant intens

7. Vitamina E: anti-oxidant puternic.

8. Panthenol: contribuie la refacerea protectiei naturale a pielii. Are o absorbtie subcutanata buna, cu efecte benefice cum ar fi umezirea si hidratarea pielii.

Este potrivita tuturor tipurilor de ten. Reprezinta cea mai noua si revolutionara tehnologie bio-organica impotriva cearcanelor, aparitiei si tratarii ridurilor din zona perioculara precum si a pungilor de sub ochi.