Coşul meu
Contul meu

BabyMama Med Ceai de plante Sarcina Fericita 120 g


Producator: Baby & Mama Med

Cod produs: BMM004

Preţ:  45,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

BabyMama Med Ceai de plante Sarcina Fericita 120 g

Complex de plante 100% naturale, demonstrat stiintific si clinic ca: usureaza/alina afectiunile frecvente aparute in sarcina, imbunatatesc sistemul imunitar al organismului, ajuta in sistemul digestiv, reduce senzatia de oboseala si ajuta la relaxarea corpului si mintii.

Produsul se adreseaza: femeilor in trimestrele 2 si 3 de sarcina.

MOD DE PREPARARE SI SERVIRE: Puneti 2.5 linguri de ceai in 300ml de apa fiarta. Acoperiti si infuzati pentru 5-10min. Strecurati si serviti, rece sau cald, o data pe zi (300ml) sau de doua ori pe zi, dimineata si seara (cate 150ml.) Se recomanda o dieta de cateva saptamani.

ATENTIE! NU se recomanda femeilor aflate in primul trimestru de sarcina si femeilor care alapteaza.

Compania Baby&Mama Med vine cu tot ceea ce este necesar pentru nevoile femeilor care doresc sa ramana insarcinate, precum si a celor care sunt deja insarcinate sau care alapteaza. Baby&Mama Med produce mixuri de plante de cea mai buna calitate, care raspund nevoilor femeilor, in cel mai bun mod. Toate produsele Baby&Mama Med sunt produse bazandu-se pe cercetari stiintifice si pe multa experienta.

Toate mixurile din plante au fost create de catre cel mai recunoscut herbalist si naturopat din Olanda, specialist in fertilitate. Fiecare ingredient are o functie specifica, bazata pe o cercetare stiitifica indelungata.

Cantitate: 120g (necesarul pentru o luna de zile)

Tara de origine: Polonia

Ingrediente (100% plante de cea mai buna calitate): frunza de lamaie (Melissa Officinalis), flori de musetel (chamomila recutita), flori de soc (Sambucus Nigra), frunza de menta (mentha piperita), matase de porumb (zea mays); **ingrediente certificate ECO. Certificare PL-EKO-01-1493 8A;