Coşul meu
Contul meu

BabyMama Med Ceai de plante Pregatirea pentru Nastere 120 g


Producator: Baby & Mama Med

Cod produs: BMM007

Preţ:  45,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

BabyMama Med Ceai de plante Pregatirea pentru Nastere 120 g

Mix de plante 100% naturale, demonstrat stiintific ca: ajuta la relaxarea organismului si eliminarea stresului, relaxeaza si calmeaza muschii si ajuta la eliminarea retentiei de apa din organism.

Produsul se adreseaza: femeilor care se afla in ultimele 6 saptamani de sarcina.

MOD DE PREPARARE SI SERVIRE: Puneti 3 linguri in 300ml. de apa fiarta. Acoperiti si infuzati pentru 5-10min. Strecurati si puteti servi rece sau cald o data pe zi (300ml.) sau de doua ori pe zi, dimineata si seara (cate 150ml). Se recomanda o dieta de 6 saptamani, inainte de nastere.

ATENTIE! NU se recomanda femeilor in trimestrele 1 si 2 de sarcina si femeilor care alapteaza.

Compania Baby&Mama Med vine cu tot ceea ce este necesar pentru nevoile femeilor care doresc sa ramana insarcinate, precum si a celor care sunt deja insarcinate sau care alapteaza. Baby&Mama Med produce mixuri de plante de cea mai buna calitate, care raspund nevoilor femeilor, in cel mai bun mod. Toate produsele Baby&Mama Med sunt produse bazandu-se pe cercetari stiintifice si pe multa experienta.

Toate mixurile din plante au fost create de catre cel mai recunoscut herbalist si naturopat din Olanda, specialist in fertilitate. Fiecare ingredient are o functie specifica, bazata pe o cercetare stiitifica indelungata.

Cantitate: 120g (necesarul pentru o luna de zile)

Tara de origine: Polonia

Ingrediente (plante de cea mai buna calitate): flori de musetel (chamomilla recutita), frunze de zmeura (rubus idaeus), tulpina de ovaz verde (avena sativa).  *ingrediente certificate Eco. Certificare PL-EKO-01-1493 8A