Coşul meu
Contul meu

BabyMama Med Ceai de plante Energie si Vitalitate 120 g


Producator: Baby & Mama Med

Cod produs: BMM006

Preţ:  45,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

BabyMama Med Ceai de plante Energie si Vitalitate 120 g

Mix de plante 100% natural, demonstrat stiintific ca: imbunatateste concentrarea, aduce un plus de energie si imbunatateste rezistenta la oboseala, imbunatateste sistemul imunitar.

Produsul se adreseaza:

  • femeilor care se afla in trimestrele 2 si 3 de sarcina 
  • tuturor femeilor care observa ca au energia si concentrarea scazute 

 

MOD DE PREPAPRARE SI SERVIRE: Puneti 2 linguri de ceai in 300ml de apa fiarta. Acoperiti si infuzati pt 5-10min. Strecurati si serviti o data pe zi (300ml.) sau de doua ori pe zi (cate 150ml.) Se recomanda o dieta de mai multe saptamani.

ATENTIE! NU se recomanda femeilor in primul trimestru de sarcina si femeilor care alapteaza.

Compania Baby&Mama Med vine cu tot ceea ce este necesar pentru nevoile femeilor care doresc sa ramana insarcinate, precum si a celor care sunt deja insarcinate sau care alapteaza. Baby&Mama Med produce mixuri de plante de cea mai buna calitate, care raspund nevoilor femeilor, in cel mai bun mod. Toate produsele Baby&Mama Med sunt produse bazandu-se pe cercetari stiintifice si pe multa experienta.

Toate mixurile din plante au fost create de catre cel mai recunoscut herbalist si naturopat din Olanda, specialist in fertilitate. Fiecare ingredient are o functie specifica, bazata pe o cercetare stiitifica indelungata.

Cantitate: 120g (necesarul pentru o luna de zile)

Tara de origine: Polonia

 Ingrediente (plante de cea mai buna calitate): fructe de maces (rosa canina), tulpina de ovaz verde (avena sativa), frunza de urzica (urtica dioica), radacina de ghimbir (zingiber officinale), frunza de lemongrass (cymbopogon citratus). *ingrediente certificate eco. Certificare PL-EKO-01-1493 8A;