Coşul meu
Contul meu

BabyMama Med Ceai BIO de plante Somn Linistit 120 g


Producator: Baby & Mama Med

Cod produs: BMM010

Preţ:  45,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

BabyMama Med Ceai BIO de plante Somn Linistit 120 g

Mix de plante 100% naturale, demonstrat stiintific ca: induce somnul adanc si linistit si relaxeaza musculatura si intregul organism.

Produsul se adreseaza: tuturor celor care au probleme cu somnul si doresc un somn adanc si linistit (sound sleep).

MOD DE PREPARARE: Puneti 3 linguri de ceai in 300ml. de apa fiarta. Infuzati 5-10 min. si apoi strecurati. Se poate consuma rece sau cald 300ml o data pe zi sau de doua ori pe zi, dimineata si seara, cate 150ml. Se recomanda administrarea pentru mai multe saptamani.

ATENTIE! NU se recomanda femeilor insarcinate si celor care alapteaza.

Compania Baby&Mama Med vine cu tot ceea ce este necesar pentru nevoile femeilor care doresc sa ramana insarcinate, precum si a celor care sunt deja insarcinate sau care alapteaza. Baby&Mama Med produce mixuri de plante de cea mai buna calitate, care raspund nevoilor femeilor, in cel mai bun mod. Toate produsele Baby&Mama Med sunt produse bazandu-se pe cercetari stiintifice si pe multa experienta.

Toate mixurile din plante au fost create de catre cel mai recunoscut herbalist si naturopat din Olanda, specialist in fertilitate. Fiecare ingredient are o functie specifica, bazata pe o cercetare stiitifica indelungata.

Cantitate: 120g (necesarul pentru o luna de zile)

Tara de origine: Polonia

Ingrediente: Frunze de lemongrass (cymbopogon citratus), Frunze de lamaie (melissa officinalis), talpa gastei (leonurus cardiaca), radacina de valeriana (valeriana officinalis), hamei (humulus lupulus); Ingrediente certificate organic 100%.