Coşul meu
Contul meu

BabyMama Med Ceai BIO de plante Burtica Fericita 120 g


Producator: Baby & Mama Med

Cod produs: BMM009

Preţ:  45,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

BabyMama Med Ceai BIO de plante Burtica Fericita 120 g

Mix de plante, 100% naturale, demonstrat stiintific ca: relaxeaza organismul, calmeaza colicile si balonarea si ajuta la sanatatea si functionarea corecta sa sistemului digestiv.

Produsul se adreseaza: femeilor care alapteaza si bebelusilor nou nascuti.

MOD DE PREPARARE:

  • Adulti: 2 linguri de ceai in 300ml. de apa fiarta. Acoperiti si infuzati pt 5-10 min. Strecurati si seriti rece sau cald o data pe zi sau dimineata (150ml.) si seara (150ml.) 
  • Bebelusi: 2 lingurite de ceai in 150ml. de apa fiarta. Acoperiti si infuzati pt 5-10 min. Strecurati. Masurati 10ml. cu o seringa si amestecati cu 5ml. de lapte (matern sau formula). Doza recomandata este de 10ml infuzie (amestecat cu 5ml de lapte) de 3 ori pe zi - dimineata, pranz si seara. 

Se poate consuma in acelasi timp cu ceaiul "Alaptare Fericita".

ATENTIE! NU este recomandat femeilor insarcinate si bebelusilor mai mici de 2 saptamani.

Compania Baby&Mama Med vine cu tot ceea ce este necesar pentru nevoile femeilor care doresc sa ramana insarcinate, precum si a celor care sunt deja insarcinate sau care alapteaza. Baby&Mama Med produce mixuri de plante de cea mai buna calitate, care raspund nevoilor femeilor, in cel mai bun mod. Toate produsele Baby&Mama Med sunt produse bazandu-se pe cercetari stiintifice si pe multa experienta.

Toate mixurile din plante au fost create de catre cel mai recunoscut herbalist si naturopat din Olanda, specialist in fertilitate. Fiecare ingredient are o functie specifica, bazata pe o cercetare stiitifica indelungata.

Cantitate: 120g (necesarul pentru o luna de zile)

Tara de origine: Polonia

Ingrediente (plante de cea mai buna calitate): anason (pimpinella anisum), seminte de fenicul (foeniculum vulgare), frunza de lamaie (melissa oficinalis), floare de musetel (chamomilla recutita); *ingrediente certificate eco. Certificare PL-EKO-01-1493 8A;