Coşul meu
Contul meu

BabyMama Med Ceai BIO de plante Alaptare Fericita 120 g


Producator: Baby & Mama Med

Cod produs: BMM008

Preţ:  45,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

BabyMama Med Ceai BIO de plante Alaptare Fericita 120 g

Mix de plante 100% naturale, demonstrat stiintific ca: regleaza cantitatea de lapte matern, ajuta la sanatatea si functionarea corecta a glandelor mamare, reduce inflamatiile glandelor mamare si ajuta la recuperarea de dupa nastere.

Produsul se adreseaza: femeilor care alapteaza (lehuze).

MOD DE PREPARARE: O lingura (4g) in 300ml. de apa fiarta. Infuzati 5-10 min. si apoi strecurati. Se poate consuma rece sau cald 300ml o data pe zi sau de doua ori pe zi, dimineata si seara, cate 150ml. Se recomanda a fi folosit mai multe luni de zile. Poate fi folosit concomitent cu alte suplimente pentru alaptare.

ATENTIE! NU este recomandat femeilor insarcinate!

Compania Baby&Mama Med vine cu tot ceea ce este necesar pentru nevoile femeilor care doresc sa ramana insarcinate, precum si a celor care sunt deja insarcinate sau care alapteaza. Baby&Mama Med produce mixuri de plante de cea mai buna calitate, care raspund nevoilor femeilor, in cel mai bun mod. Toate produsele Baby&Mama Med sunt produse bazandu-se pe cercetari stiintifice si pe multa experienta.

Toate mixurile din plante au fost create de catre cel mai recunoscut herbalist si naturopat din Olanda, specialist in fertilitate. Fiecare ingredient are o functie specifica, bazata pe o cercetare stiitifica indelungata.

Cantitate: 120g (necesarul pentru o luna de zile)

Tara de origine: Polonia

Ingrediente (plante de cea mai buna calitate): anason (pimpinella anisum), seminte de fenicul (foeniculum vulgare), floare de tei (tillia cordata mill), seminte de schinduc (trigonella foenum graecum), fruct de ciuline St. Mary (silybum marinarum). *ingrediente certificate eco. Certificare PL-EKO-01-1493 8A;