Coşul meu
Contul meu

Artego Ser Premium Ulei de Argan 100 ml


Producator: Artego

Cod produs: 44110110

Preţ:  88,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Artego Ser Premium Ulei de Argan 100 ml

Produs premium de ingrijire si reparare a parului. Serul cosmetic de calitate foarte ridicata provine din ulei obtinut din macinarea si presarea manuala a semintelor de Argania Spinosa, un copac inalt care este tot timpul verde si care se gaseste in zona de desert in sud-estul Marocului.

Datorita proprietatilor sale naturale, acest ulei bogat in acizi grasi nesaturati si vitaminele A, E si F protejeaza, fortifica si ingroasa firul de par. Femeile bastinase il pretuiesc in mod deosebit si il utilizeaza de secole datorita proprietatilor sale de hidratare intensa, de eliminare a electrizarii parului si de pieptanare extrem de usoara.

Laboratoarele Artego au studiat si au dezvoltat caracteristicile originale ale uleiului si proprietatile sale naturale si au creat o formula avansata ce poate fi folosita atat pe parul umed, inainte de styling, cat si pe parul uscat. Se poate folosi zilnic cu rezultate cu adevarat exceptionale.

Pe parul umed - Serul Premium din ulei de Argan acopera suprafata parului, inchide cuticula si elimina electrizarea. Este absorbit rapid, ingroasa firul de par, reface elasticitatea si hidratarea.

Pe parul uscat - confera o ingrijire de durata si luciu.