Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Thermae Spa ulei esential remineralizant 6 x 5 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF005846

Preţ:  70,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Thermae Spa Ulei esential remineralizant 6 x 5 ml

Ulei esențial tratament care conferă părului și scalpului o acțiune intens energizantă și remineralizantă. În amestec cu masca de argilă eliberează elemente remineralizante care cresc rezistența părului. Părul rămâne suplu, elastic și strălucitor, cu un plus de luminozitate naturală. Conține ingrediente naturale.  

Alfaparf crează prima linie de îngrijire pe bază de Apă Termală - un Tratament de SPA și Hidro-terapie pentru Păr și Scalp, în colaborare cu renumitele băi termale Terme di Chianciano.

Apa Termală din Chianciano Terme este renumită pentru acțiunea remineralizantă și dermo-purificatoare, redă vitalitatea părului și echilibrul optim scalpului. Acestor beneficii li se adaugă acțiunea oligo-mineralelor termale, care ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a părului și scalpului, protejând de acțiunea factorilor externi.

Toate produsele din gama Thermae Spa conțin ingrediente naturale. Formulele sunt FĂRĂ parabeni, parafine, uleiuri minerale sau coloranți.

Se poate amesteca cu balsamul Mineralis sau masca de regenerare Equilibrium, pentru a amplifica proprietățile tratamentului. Se lasă să acționeze 10 minute, apoi se clătește.