Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Semi Di Lino Volume Magnifying eco-spuma 125 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF010024

Preţ:  71,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Semi Di Lino Volume Magnifying Eco-Mousse 125 ml

Spumă ușoară pentru volum, amplifică textura și volumul părului fin, conferă susținere coafurii și are efect anti-static. Protejează părul de căldură fără a-l îngreuna, conferă părului volum, hidratare și strălucire. Conține complexul Hyper volum, un ingredient activ de ultimă generație derivat din Proteine din Grâu care conferă textură și amplifică volumul. În plus gama Volume protejează culoarea cosmetică și conferă extra strălucire părului.

Tratament intensiv care conferă extra volum părului fin și subțire, făcându-l în același timp suplu și strălucitor. Produsele din gama VOLUME conferă părului volum de la rădăcină până la vârfuri, formula specială garantează o creștere a volumului cu +43% care durează pentru 72 ore. În plus protejează culoarea și conferă strălucire părului.

REZULTATE: Extra volum si structura coafurii, crește rezistența parului fără a-și pierde elasticitatea si stralucirea.

Se distribuie uniform produsul pe părul ud, pe lungimi și vârfuri, apoi se continuă cu stilizarea dorită. NU se clătește.


  • COMPLEX HYPER VOLUME conține derivate din Proteine din GRÂU cunoscute pentru proprietățile de redensifiere, amplifică volumul, conferă părului suport și textură, fără a-l îngreuna. 

  • Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate. 

  • Complexul SHINE FIX cu extract de Seminte de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.