Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Semi di Lino Reconstruction ulei de par SOS 6 x 13 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF010015

Preţ:  71,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Semi di Lino Reconstruction Sos Oil 6 x 13 ml

Tratament profesional pentru reconstrucţia în profunzime a părului extrem de deteriorat. Ingredienții activi pătrund adânc în cortex și umplu zonele deteriorate, favorizând perfecta coeziune a structurii interne.

Conferă rezistență cu acțiune anti-rupere și fortifică părul. Părul rămane elastic. Acționează mai eficient sub aport de căldură. În plus gama de reconstrucție protejează culoarea cosmetică și conferă extra strălucire părului.

Tratament intensiv care reface gradual părul degradat, restaurează structura și elasticitatea părului. Produsele din gama RECONSTRUCTION restaurează în profunzime părul deteriorat datorită ingredientelor active care acționează în structura firului de păr. În plus protejează culoarea și conferă strălucire părului.

Dedicat părului deteriorat și stresat, care necesită un tratament specific pentru a-și recăpăta forța și elasticitatea. REZULTATE: Reconstrucția continuă și profundă a firului de păr crește rezistența acestuia fără a-și pierde suplețea și elasticitatea.

Aplicați conținutul unei fiole pe părul ud după șamponare. Lăsați să acționeze 5-10 minute cu aport de căldura, uscați părul și apoi întindeți cu placa. Continuați cu pașii tratamentului. Se clătește.


  • MADUVA DE BAMBUS conferă forță și elasticitate părului. 

  • Sistemul CORTEX REPAIR repară zonele deteriorate în profunzime, refăcând structura firului de păr. Previne deteriorarea, hidratrează și lasă părul mătăsos și strălucitor. 

  • Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate. 

  • Complexul SHINE FIX cu extract de Seminte de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.