Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Semi di Lino Reconstruction sampon reparator 250 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF010013

Preţ:  50,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Semi di Lino Reconstruction Shampoo 250 ml

Șampon de reparare pentru păr deteriorat: curăță delicat și reface în profunzime firul de păr, restaurându-i forța și elasticitatea. Este prima etapă de reconstrucție a părului deteriorat, în care părul recapătă proteinele pierdute. În plus gama de reconstrucție protejează culoarea cosmetică și conferă extra strălucire părului.

Tratament intensiv care reface gradual părul degradat, restaurează structura și elasticitatea părului. Produsele din gama RECONSTRUCTION restaurează în profunzime părul deteriorat datorită ingredientelor active care acționează în structura firului de păr. În plus protejează culoarea și conferă strălucire părului.

Dedicat părului deteriorat și stresat, care necesită un tratament specific pentru a-și recăpăta forța și elasticitatea. REZULTATE: Reconstrucția continuă și profundă a firului de păr crește rezistența acestuia fără a-și pierde suplețea și elasticitatea.


  • MADUVA DE BAMBUS conferă forță și elasticitate părului. 

  • Sistemul CORTEX REPAIR repară zonele deteriorate în profunzime, refăcând structura firului de păr. Previne deteriorarea, hidratrează și lasă părul mătăsos și strălucitor. 

  • Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate. 

  • Complexul SHINE FIX cu extract de Seminte de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.