Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Semi di Lino Reconstruction fluid anti-rupere par 125 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF010019

Preţ:  60,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Semi di Lino Reconstruction Anti-Break Daily Fluid 125 ml

Spray tratament anti-ruperea părului, de folosit zilnic, pentru păr fragil: completează procesul de reparare sigilând cuticula, crează o barieră protectivă eficientă și crește rezistența părului la rupere, păstrându-i fluiditatea. În plus gama de reconstrucție protejează culoarea cosmetică și conferă extra strălucire părului.

Tratament intensiv care reface gradual părul degradat, restaurează structura și elasticitatea părului. Produsele din gama RECONSTRUCTION restaurează în profunzime părul deteriorat datorită ingredientelor active care acționează în structura firului de păr. În plus protejează culoarea și conferă strălucire părului.

Dedicat părului deteriorat și stresat, care necesită un tratament specific pentru a-și recăpăta forța și elasticitatea. REZULTATE: Reconstrucția continuă și profundă a firului de păr crește rezistența acestuia fără a-și pierde suplețea și elasticitatea.

Pulverizați produsul pe părul ud, apoi continuați cu stilizarea dorită. Nu se clătește.


  • MADUVA DE BAMBUS conferă forță și elasticitate părului. 

  • Sistemul CORTEX REPAIR repară zonele deteriorate în profunzime, refăcând structura firului de păr. Previne deteriorarea, hidratrează și lasă părul mătăsos și strălucitor. 

  • Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate. 

  • Complexul SHINE FIX cu extract de Seminte de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.