Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Semi Di Lino Moisture ulei esential 6 x 13 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF010009

Preţ:  71,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Semi Di Lino Moisture Essential Oil 6 x 13 ml

Serum tratament intensiv de hidratare șoc, conferă nutriție în profunzime, combate deshidratarea și face părul moale, mătăsos și revitalizat. În plus gama de hidratare protejează culoarea cosmetică și conferă extra strălucire părului.

Tratament intensiv care hidratează și hrănește părul, restaurează structura părului și nivelul de ingrediente absolut necesare pentru a face părul frumos în fiecare zi. Produsele din gama MOISTURE restaureaza nivelul de hidratare al părului, acționând în interior prin aport de lipide și substanțe hrănitoare, lasă părul luminos și cu aspect sănătos. Dedicat părului uscat și foarte uscat, care necesită un tratament specific pentru a-și recăpăta suplețea și luminozitatea.

REZULTATE: Hidratarea profundă de la rădăcini până la vârfuri conferă părului luminozitate și strălucire naturală.

Aplicați conținutul unei fiole pe părul ud după șamponare. Lăsați să acționeze 5-10 minute cu aport de căldură, uscați părul și apoi întindeți cu placa. Continuați cu pașii tratamentului. Se clătește.

NUTRIENȚI DIN ZAHĂR obținuți din miere, sigilează hidratarea în interiorul firului de păr, re-hidratează și hrănesc intens părul.


Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate.


Complexul SHINE FIX cu extract de Semințe de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.