Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Semi Di Lino Moisture masca hidratanta 200 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF010007

Preţ:  68,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Semi Di Lino Moisture Mask 200 ml

Mască tratament de hidratare pentru păr uscat, are efect anti-uscare, menține hidratarea de la rădăcină până la vârfuri. Îmbunătățește aspectul părului, făcându-l moale, ușor pe pieptanat și strălucitor. Conferă părului aportul de lipide necesare pentru un aspect natural. În plus gama de hidratare protejează culoarea cosmetică și conferă extra strălucire părului.

Tratament intensiv care hidratează și hrănește părul, restaurează structura părului și nivelul de ingrediente absolut necesare pentru a face părul frumos în fiecare zi. Produsele din gama MOISTURE restaureaza nivelul de hidratare al părului, acționând în interior prin aport de lipide și substanțe hrănitoare, lasă părul luminos și cu aspect sănătos. Dedicat părului uscat și foarte uscat, care necesită un tratament specific pentru a-și recăpăta suplețea și luminozitatea.

REZULTATE: Hidratarea profundă de la rădăcini până la vârfuri conferă părului luminozitate și strălucire naturală.

Aplicaţi o cantitate suficientă pe părul umed şi distribuiţi uniform pe lungimi și vârfuri. Lăsaţi să acţioneze 5 minute şi clătiţi bine.

NUTRIENȚI DIN ZAHĂR obținuți din miere, sigilează hidratarea în interiorul firului de păr, re-hidratează și hrănesc intens părul.


Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate.


Complexul SHINE FIX cu extract de Semințe de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.