Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Semi Di Lino Moisture fluid pentru varfuri despicate 125 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF010012

Preţ:  58,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Semi Di Lino Moisture Split Ends Fluid 125 ml

Fluid pentru repararea vârfurilor despicate: combate uscarea problematică și despicarea vârfurilor. Sigilează cuticula vârfurilor despicate, și formează un film invizibil care imbracă și protejează vârfurile. În plus gama de hidratare protejează culoarea cosmetică și conferă extra strălucire părului. 

Tratament intensiv care hidratează și hrănește părul, restaurează structura părului și nivelul de ingrediente absolut necesare pentru a face părul frumos în fiecare zi. Produsele din gama MOISTURE restaureaza nivelul de hidratare al părului, acționând în interior prin aport de lipide și substanțe hrănitoare, lasă părul luminos și cu aspect sănătos. Dedicat părului uscat și foarte uscat, care necesită un tratament specific pentru a-și recăpăta suplețea și luminozitatea.

REZULTATE: Hidratarea profundă de la rădăcini până la vârfuri conferă părului luminozitate și strălucire naturală.

Se aplică pe păr ud sau uscat, pe lungimi și vârfuri. NU se clătește.

NUTRIENȚI DIN ZAHĂR obținuți din miere, sigilează hidratarea în interiorul firului de păr, re-hidratează și hrănesc intens părul.


Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate.


Complexul SHINE FIX cu extract de Semințe de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.