Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Semi Di Lino Disclipline Humidity spray anti-umiditate 125 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF011033

Preţ:  54,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Semi Di Lino Disclipline Humidity Block Spray 125 ml

Spray de protecție anti-umiditate, este un produs indispensabil pentru orice tip de păr. Protejează părul și coafura de umiditate în orice condiții climatice, indiferent de anotimp și zona geografică. Crează o barieră protectivă, controlează anti-static lungimile și vârfurile, păstrează coafura perfectă fără a îngreuna părul. Conține Unt de Migdale care hidratează cuticula și protejează părul de umiditate. În plus gama Discipline protejează culoarea cosmetică și conferă extra strălucire părului.

Tratament intensiv care disciplinează părul rebel, conferă părului suplețe și strălucire. Produsele din gama DISCIPLINE ajută la crearea unor forme definite, lasă părul moale și ușor de modelat. Formula exclusivă garantează o acțiune intensă anti-uscare iluminantă care durează pentru 72 ore. În plus protejează culoarea și conferă strălucire părului.

REZULTATE: Control maxim și definire perfectă a părului datorită acțiunii intense anti-încrețire și anti-uscare, chiar și în condiții de umiditate extremă. Dedicat părului rebel, care necesită control și disciplinare pentru a-și recăpăta suplețea.

Se pulverizează uniform produsul pe părul ud sau uscat, pe lungimi și vârfuri, apoi se continuă cu stilizarea dorită. NU se clătește.


  • UNTUL DE MIGDALE conferă hidratare și hrănire în profunzime, are efect anti-static și anti-uscarea părului. Catifelează și disciplinează părul, lăsându-l mătăsos și strălucitor. 

  • Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate. 

  • Complexul SHINE FIX cu extract de Seminte de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.