Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Semi Di Lino Disclipline Frizz Control masca untoasa 200 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF011026

Preţ:  68,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Semi Di Lino Disclipline Frizz Control Butter Mask 200 ml

Mască tratament de hidratare și netezire a părului rebel, conferă catifelare și garantează control anti-static părului dificil și greu de modelat. Acțiunea intensivă de disciplinare conferă părului suplețe, strălucire și hidratare. Conține Unt de Migdale care hidratează cuticula și protejează părul de umiditate. În plus gama Discipline protejează culoarea cosmetică și conferă extra strălucire părului.

Tratament intensiv care disciplinează părul rebel, conferă părului suplețe și strălucire. Produsele din gama DISCIPLINE ajută la crearea unor forme definite, lasă părul moale și ușor de modelat. Formula exclusivă garantează o acțiune intensă anti-uscare iluminantă care durează pentru 72 ore. În plus protejează culoarea și conferă strălucire părului.

REZULTATE: Control maxim și definire perfectă a părului datorită acțiunii intense anti-încrețire și anti-uscare, chiar și în condiții de umiditate extremă. Dedicat părului rebel, care necesită control și disciplinare pentru a-și recăpăta suplețea.

Aplicaţi o cantitate suficientă pe părul umed şi distribuiţi uniform pe lungimi și vârfuri. Lăsaţi să acţioneze 5 minute şi clătiţi bine.


  • UNTUL DE MIGDALE conferă hidratare și hrănire în profunzime, are efect anti-static și anti-uscarea părului. Catifelează și disciplinează părul, lăsându-l mătăsos și strălucitor. 

  • Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate. 

  • Complexul SHINE FIX cu extract de Seminte de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.