Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Semi di Lino Diamond ulei de stralucire 12 x 13 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF009999

Preţ:  112,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Semi di Lino Diamond Shine Oil 12 x 13 ml

Tratament intensiv de remineralizare și finisare, conferă elasticitate și restaurează strălucirea naturală a părului. Extractul de Semințe de In: bogat în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează cuticula firului de păr. În plus gama DIAMOND protejează culoarea cosmetică.

Tratament intensiv care revitalizează părul, conferindu-i un amestec de ingrediente absolut necesare pentru un plus de strălucire și luminozitate. Produsele din gama DIAMOND restaurează luminozitatea părului îngrijind delicat cuticula, datorită ingredientelor speciale, lăsând părul luminos și strălucitor. Dedicat părului normal sau vopsit care are nevoie de un plus de strălucire și luminozitate.

REZULTATE: Luminozitate extremă și de lungă durată, protejează intensitatea culorii cosmetice în timp, conferă părului strălucire de diamant.

Aplicați conținutul unei fiole pe părul ud după șamponare. Lăsați să acționeze câteva minute, apoi stilizați părul. Nu se clateste!

COMPLEX DE VITAMINE A, E, F, energizante pentru fibra capilară datorită proprietăților lor anti-oxidante. Previne procesul de oxidare și inhibă formarea de radicali liberi.


Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate.


Complexul SHINE FIX cu extract de Seminte de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.