Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Semi di Lino Diamond spray cristale lichide 125 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF010004

Preţ:  83,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Semi di Lino Diamond Cristale lichide Spray  125 ml

Serum pentru strălucire instant, pentru păr fin, subțire. Conferă strălucire imediată părului, făcându-l mătăsos și ușor de modelat. Protejează părul de agresiunea factorilor externi creând un film ușor și elastic anti-umiditate și anti-uscare, produsul fiind potrivit pentru orice climat. Rezultate vizibile de la prima aplicare.  

Tratament intensiv care revitalizează părul, conferindu-i un amestec de ingrediente absolut necesare pentru un plus de strălucire și luminozitate. Produsele din gama DIAMOND restaurează luminozitatea părului îngrijind delicat cuticula, datorită ingredientelor speciale, lăsând părul luminos și strălucitor. Dedicat părului normal sau vopsit care are nevoie de un plus de strălucire și luminozitate.

REZULTATE: Luminozitate extremă și de lungă durată, protejează intensitatea culorii cosmetice în timp, conferă părului strălucire de diamant.

Pulverizați produsul uniform pe părul ud sau uscat. Continuați cu stilizarea dorită.

COMPLEX DE VITAMINE A, E, F, energizante pentru fibra capilară datorită proprietăților lor anti-oxidante. Previne procesul de oxidare și inhibă formarea de radicali liberi.


Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate.


Complexul SHINE FIX cu extract de Seminte de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.