Coşul meu
Contul meu

Alfaparf Semi di Lino Diamond masca de stralucire 200 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF009996

Preţ:  68,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Alfaparf - Semi di Lino Diamond Illuminating Mask 200 ml

Mască tratament de strălucire pentru păr normal, netezește cuticula, revitalizează părul, făcându-l moale, fluid și cu o strălucire intensă și vibrantă. În plus gama DIAMOND protejează culoarea cosmetică.

Tratament intensiv care revitalizează părul, conferindu-i un amestec de ingrediente absolut necesare pentru un plus de strălucire și luminozitate. Produsele din gama DIAMOND restaurează luminozitatea părului îngrijind delicat cuticula, datorită ingredientelor speciale, lăsând părul luminos și strălucitor. Dedicat părului normal sau vopsit care are nevoie de un plus de strălucire și luminozitate.

REZULTATE: Luminozitate extremă și de lungă durată, protejează intensitatea culorii cosmetice în timp, conferă părului strălucire de diamant.

Aplicaţi o cantitate suficientă pe părul umed şi distribuiţi uniform pe lungimi și vârfuri. Lăsaţi să acţioneze 5 minute apoi clătiţi bine.

COMPLEX DE VITAMINE A, E, F, energizante pentru fibra capilară datorită proprietăților lor anti-oxidante. Previne procesul de oxidare și inhibă formarea de radicali liberi.


Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate.


Complexul SHINE FIX cu extract de Seminte de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.