Coşul meu
Contul meu

Akoma Ulei de Migdale Dulci certificat organic 60 ml


Producator: Akoma Skincare

Cod produs: AKM051

Preţ:  39,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Akoma Ulei de Migdale Dulci certificat organic 60 ml

Ulei fin, bun emoilent pentru orice tip de piele în special pentru cea sensibilă sau uscată, ideal pentru masaj facial, corporal şi în masajul bebeluşilor. Migdalul este o specie de pom fructifer cultivat pentru calităţile sale deosebite, folist atât în gastronomie, cât şi în cosmetică.

Fructele sale alungite conţin un sâmbure tare şi uşor dulceag, cu o aromă specifică. Speciile de migdali diferă în funcţie de scopul cultivării şi de zona în care cresc. Utilizat încă din antichitate de către egiptenii din înalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte şi din tratamentele cosmetice contemporane.

Migdalul este cultivat astăzi în special în ţinuturile însorite şi călduroase din Spania, California, Italia şi China. Uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. Deoarece nu este foarte penetrant, reprezintă o bună bază de masaj, şi purtător de principii active din uleiurile esenţiale şi diversele ingrediente cosmetice. fitosteroli.

Proprietăţi: emolient, echilibrant, hrănitor, catifelant, delicat, calmant, fortifiant al părului, Recomandări: masaj facial şi corporal, masajul bebeluşilor, masajul bustului, pielea deshidratată, ten uscat, pielea sensibilă, delicată, diminuarea cearcănelor şi ridurilor, dizolvarea crustelor de lapte la bebeluşi, îngrijirea pielii gravidelor, demachiere, înmuierea şi condiţionarea părului, revitalizarea părului casat, vopsit, uscat, ameliorarea iritaţiilor şi crăpăturilor, purtător pentru alte principii active.

Utilizare:

  • se poate utiliza ca atare nediluat pe piele ca demachiant sau pentru masaj 
  • combinat cu o apă florală pentru un demachiant bifazic 
  • combinat cu uleiuri esenţiale specifice şi alte uleiuri vegetale pentru formularea uleiurilor de masaj 
  • ca ingredient în compoziţii pentru îngrijirea zonei ochilor 
  • ca ingredient în loţiuni şi lapte de corp 
  • ca ingredient în creme şi loţiuni pentru îngrijirea tenului uscat
  • ca ingredient în formularea uleiurilor de bronzaj
  • combinat cu uleiuri şi active specifice pentru masajul bustului
  • inclus în balsamuri capilare şi măşti protectoare pentru păr uscat 

Combinatii recomandate:

  • combinat cu apă de neroli pentru un demachiant bifazic
  • combinat cu ulei esenţial de lavandă pentru calmarea pielii deranjate de iritaţii sau soare
  • combinat cu unt de shea şi ulei de rosa mosqueta pentru o compoziţie de prevenire a vergeturilor
  • împreună cu ulei de ricin şi ulei esenţial de ylang-ylang pentru îngrijirea părului uscat
  • cu ulei esenţial de lămâie verde pentru unghii şi cuticule
  • cu ulei de caise şi ulei esenţial de geranium pentru un ulei facial de ten uscat
  • cu ulei de avocado, ulei esenţial de rozmarin şi mentă pentru masaj fortifiant al picioarelor, inclusiv reflexoterapie 

Mod de utilizare: La temperatura camerei uleiul de cocos este solid, dar punctul de topire este 24ºC . La contactul cu palmele devine lichid si usor de aplicat. Poate fi folosit simplu sau in amestec cu alte uleiuri vegetale sau esentiale preferate:



  • - Direct pe piele, pe fata sau pe corp pentru hidratare 

  • - In combinatie cu gelul de aloe vera pentru hidratare, calmare, protectie UV;

  • - Combinat cu ulei de masline pentru masca de par; 

  • - Combinat cu zeama de lamaie pentru zonele uscate: coate, genunchi, calcaie; 

  • - In amestec cu zahar brun sau sare marina pentru exfoliere corporala; 

  • - Incorporat in masti: de exemplu masca de argila si ulei de cocos pentru ten uscat etc.

INGREDIENTE: Ulei din sâmburi de migdale (prunus amygdalus dulcis oil) organic, certificat Soil Association; Metoda de obtinere: prin presare la rece din sâmburi; Origine: Asia Centrala si de Est;