Coşul meu
Contul meu

Akoma Ulei de Amla pentru par 60 ml


Producator: Akoma Skincare

Cod produs: AKM130

Preţ:  37,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Akoma Ulei de Amla pentru par 60 ml

Amla este o pudra ce se obtine din fructul arborelui Emblica Officinalis din India. Fructul de amla, cunoscut si sub numele de coacaz indian, este un fruct comestibil extrem de bogat in vitamina C. Nu numai fructul, dar toate celelalte parti ale plantei sunt folosite pe scara larga in medicina ayurvedica indiana in scopuri terapeutice.

Fructul de Amla uscat si transformat in pudra fina, macerata intr-un ulei purtator, aduce beneficii parului si scalpului. Uleiul cu Amla previne caderea parului, albirea prematura si despicarea varfurilor. Este unt tratament natural impotriva caderii parului intarind radacina parului, hidratand firele de par si prevenind ruperea acestora.

Uleiul pentru par cu Amla intareste foliculii prevenind astfel caderea parului, previne incaruntirea prematura si aparitia matretii. Confera parului stralucire, revitalizeaza parul tern sau degradat si previne despicarea varfurilor.

Amla pentru PAR:

  • - excelent tonic capilar 
  • - regenerant, stimuleaza cresterea parului
  • - combate matreata
  • - controleaza intr-o oarecare masura caderea parului
  • - intareste radacina parului
  • - previne in multe cazuri incaruntirea prematura
  • - confera volum, vigoare si stralucire firelor de par
  • - imbunatateste structura firelor par
  • - hraneste parul si-l ajuta sa retina apa

RECOMANDARI Amla pentru PAR

  • - caderea parului 
  • - par gras
  • - matreata
  • - par incaruntit prematur
  • - par tern 
  • - aplicatii regulate pe par inchis la culoare

Utilizare: se aplica pe par si pe scalp si se maseaza in mod delicat cu miscari circulare pana se absoarbe. Se lasa sa actioneze timp de 30 de minute sau peste noapte. Uleiul se absoarbe mai usor daca parul se infasoara intr-un prosop cald. Poate fi folosit pe parul umed sau uscat. Se foloseste de 2 ori pe saptamana.

Ingrediente: (Amla Emblica Officinalis Fruit), macerat in ulei de floarea soarelui (Helianthus Annuus Seed Oil);